[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Channel Marketing the old fashion way” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Channel communicatie leeft in een bijzondere wereld. We worden dagelijks gebombardeerd met nieuwe, mobile, sociale, digitale, app’s, webbinars, outbound, inbound, content driven en omni channel marketing termen. Alles wat wij gisteren deden is achterhaald en moet echt naar „the next level”.

Ik houd van sociale media. Ik ben actief op LinkedIn, Instagram en Twitter. Ik volg beïnvloeders, zakenrelaties maar ook vrienden en zie dat werk-privé volledig door elkaar heen loopt. Dat maakt sociale media ook leuk. Sorry, maar ik ben ook een realist en loop niet mee met de enorme ‚bubbel’ van alle nieuwe kanalen. Misschien word ik een dagje ouder en gaat het snel, maar ik vind een telefoongesprek, een persoonlijk gesprek of een inspirerende bijeenkomst ook de moeite waard.

News Flash

Wij gebruiken nog steeds e-mail, en jij waarschijnlijk ook. Wij houden van prachtig vormgegeven Direct Marketing, je weet wel; dat wat je via de post ontvangt. Wij gebruiken ook nog steeds telemarketing. Ja, gewoon de telefoon oppakken en een gesprek voeren met iemand. En misschien nog wel de schokkendste: wij bouwen nog steeds landingspagina’s met conversie voor desktop gebruik.

“OMG” hoor ik je denken, “wat ouderwets!”

Functie boven Cool

Weet je wat het is? Hoewel wij alle rages, trends en mind-blowing-new-stuff volgen, willen onze klanten ook gewoon resultaten. Ze willen meer verkopen. Ze willen een nieuw product introduceren en hun business partners trainen. Ze willen dus ook dat er inschrijvingen komen voor zo’n training. Ze willen meer loyale business partners en zien dus graag een stabiele onderstroom van opdrachten.

Wij hebben ervaren dat je niet altijd het hipste meisje van de klas hoeft te zijn om doelen te bereiken. Traditionele channel marketinginstrumenten werken fantastisch! Ze werken en wij krijgen resultaten. De juiste mix van nieuw en oud werkt om doelen te bereiken.

Zet duidelijke doelen

In ons Business Connect Canvas bespreken wij dat doelen altijd een uitgangspunt moeten zijn om vervolgens te bepalen naar wie en op welke manier je wilt communiceren. Dan pas kies je de middelen en kanalen. Het kan dus best zijn dat je experimenteert met nieuwe digitale kanalen, maar laat je niet verleiden door alle mediahypes om volledig los te gaan op nieuwe trends, zonder eerst bepaald te hebben of het wel een doel dient.

Kopje koffie

Wil je nu zelf eens sparren over hoe je doelen kunt bereiken? Dan nodig ik je graag uit voor een kop goede versgemalen Illy koffie. Thee mag ook natuurlijk…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×

 

Hello!

Neem direct contact met mij op via WhatsApp

× Stuur een bericht via Whatapp