Chain Connection Garden Talks

ChainConnection Garden Talks

ChainConnection Garden Talks zijn interactieve sessies waarbij we relaties uitnodigen om ervaringen te delen en inspiratie op te doen.
Elke sessie zullen we discussiëren aan de hand van een aantal stellingen over een specifiek onderwerp.

De Garden Talks vinden plaats op het kantoor van ChainConnection (Maliestraat 3 in Utrecht) en starten om 15:30 uur. Bij mooi weer komen we samen in onze unieke stadstuin. Nog te koud? Dan zitten we binnen in onze informele brainstorm ruimte. Drankjes en hapjes zijn aanwezig om de vrijdagmiddag met een borrel af te sluiten vanaf ongeveer 17:00 uur.

EERSTVOLGENDE - 31 augustus 2017

Return On Investment (ROI) van marketingcampagnes

De ROI van marketingcampagnes staat onder druk doordat klantgedrag verandert. Gelukkig kunnen we tegenwoordig gebruik maken van digitale marketingsystemen om dit gedrag te kunnen meten. Deze resultaten zijn dan ook vaak het uitgangspunt voor vervolgacties. Helaas is klantgedrag, en daarmee dus de resultaten, erg veranderlijk en lijkt het onmogelijk om goede voorspellingen te doen.

De klant is veranderd. Door de explosie van digitale mediakanalen bepaalt een klant zelf waar en hoe hij informatie verzamelt en waardeert. Campagnes, zorgvuldig afgestemd op de behoefte van klanten, kunnen daarmee de plank misslaan en niet het gewenste effect hebben.

In onze Garden Talk delen wij onze ervaringen en willen wij gezamenlijk kijken of ROI (zoals pipeline vullen) zoals wij dat in het verleden kenden nu nog van toepassing is of dat wij naar andere definitie van ROI moeten kijken.

Meld je via onderstaand formulier aan!

6 oktober 2017

Social Selling in B2B markten

Het buzz woord van 2016 was Social Selling. Organisaties starten massaal met het verzamelen van likes en zoeken van digitale volgers. Probleem van veel organisaties is dat de digitale content erg generiek is en dat er zelden een goede segmentatie werd toegepast. In onze Garden Talk willen wij ervaringen delen over social selling hoe er een omslag kan worden gemaakt naar het converteren en dat social ook een bijdrage gaat geven aan omzet.

Meld je via onderstaand formulier aan!

Aanmelden Garden Talk

Meld je aan voor één of meerdere Garden Talks en wij heten je van harte welkom op de door jou gekozen datum!