Chain Connection Garden Talks

ChainConnection Garden Talks

ChainConnection Garden Talks zijn interactieve sessies waarbij we relaties uitnodigen om ervaringen te delen en inspiratie op te doen.
Elke sessie zullen we discussiëren aan de hand van een aantal stellingen over een specifiek onderwerp.

De Garden Talks vinden plaats op het kantoor van ChainConnection (Maliestraat 3 in Utrecht) en starten om 15:30 uur. Bij mooi weer komen we samen in onze unieke stadstuin. Nog te koud? Dan zitten we binnen in onze informele brainstorm ruimte. Drankjes en hapjes zijn aanwezig om de middag met een borrel af te sluiten vanaf ongeveer 17:00 uur.

EERSTVOLGENDE - DONDERDAG 2 NOVEMBER 2017

Channel Marketing en geautomatiseerde systemen

De markt is er al jaren vol van. Alle gegevens moeten zoveel mogelijk in system worden vastgelegd. In CRM zoals Salesforce en in Marketing Automation systemen zoals Eloqua, Marketo en Act-on.

De noodzaak voor systemen is vaak vanuit de marketing gedreven immers zij kunnen dan mooie rapporten en statistieken laten zien. In onze afgelopen Garden Talk kwamen wij echter tot de conclusie dat de meeste systemen niet voldoen aan de wensen van de gebruikers. Ze zijn niet compleet of laten maar een deel van het totaalplaatje zien.

In onze komende Garden Talk willen wij graag onze ervaringen en best practices delen. Het is onze ervaring dat er best veel creativiteit en datakennis voor nodig is om tot een bruikbare channel rapportage te komen en daar zinnige conclusies uit te trekken.

Praat mee en deel jouw ervaring op het gebeid van geautomatiseerde systemen die in het Channel van waarde zijn.

Meld je via onderstaand formulier aan!

DONDERDAG 14 DECEMBER 2017

Eindejaar-knal-kortingen. Slim of geld weggeven?

Het einde van het kwartaal en het jaar komt in zicht en je hoeft de radio of tv maar aan te zetten en de eindejaarsknallers vliegen om je oren. In channel communicatie is dit niet anders. Vendoren die hun jaar nog even willen goedmaken, distributeurs die hun bonus proberen te halen en resellers die in de flow worden meegezogen.

Het werkt, al jaren. Investeringen worden naar voren getrokken om te kunnen profiteren van die extra korting. Omzetten stijgen en niemand lijkt zich meer druk te maken over marges.

Maar kan het ook anders? Wij denken van wel en willen tijdens onze laatste Garden Talk van 2017 ideeën delen en inspireren. Daarnaast zijn wij nieuwsgierig naar jouw ervaring en jouw kijk op dit fenomeen. Kunnen wij het roer omgooien en voor 2018 omzet en marge verhogende activiteiten bedenken?

Wil jij meepraten en/of geïnspireerd worden? Inschrijven doe je via onderstaand formulier.

Aanmelden Garden Talk

Meld je aan voor één of meerdere Garden Talks en wij heten je van harte welkom op de door jou gekozen datum!

Channel Marketing en geautomatiseerde systemen

Eindejaar-knal-kortingen. Slim of geld weggeven?