ChainConnection GardenTalks zijn interactieve sessies waarbij we relaties uitnodigen om ervaringen te delen en inspiratie op te doen.
Elke sessie zullen we discussiëren aan de hand van een aantal stellingen over een specifiek onderwerp.

NIEUW in 2018: ChainConnection GardenTalks on Tour!

De afgelopen jaren hebben de GardenTalks altijd plaatsgevonden bij ons op kantoor, in de tuin of in onze brainstormhoek. 2018 staat voor ons in het teken van samenwerkingen en daarom introduceren wij dit jaar de ChainConnection GardenTalks on Tour! Ons format blijft hetzelfde – we discussiëren aan de hand van een aantal stellingen over een onderwerp – maar we voegen hier de expertise én locatie van één van onze partners aan toe. Ook proberen we je altijd naar huis te laten gaan met nieuwe inzichten en een stukje extra kennis over het expertisegebied van de betreffende partner.

De GardenTalks on tour beginnen iets eerder, namelijk om 14:30 uur. Hapjes en drankjes  zijn aanwezig om de middag met een borrel af te sluiten vanaf ongeveer 17:00 uur.

Bekijk hieronder de komende sessie. Na inschrijving ontvang je een e-mail met de exacte locatie en overige praktische informatie.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van komende GardenTalks en/ of ander nieuws van ChainConnection? Geef dan jouw voorkeuren aan!

VRIJDAG 16 MAART 2018

Social Advocacy is het nieuwe mond-tot-mond reclame!

Social Advocacy is het enthousiast maken van relaties, collega’s en fans om content via hun eigen social medianetwerken zoals LinkedIn, Facebook en Twitter te delen.

Contacten krijgen relevante content aangereikt en worden gevraagd deze te delen. Jouw bedrijf wordt met deze mond-tot-mond promotie zichtbaarder op social media en krijgt een nog groter bereik via een relevant netwerk van je beste klanten, medewerkers en echte ambassadeurs.

Werkt Social Advocacy voor elk type bedrijf?

Wij denken van wel en willen in onze eerste GardenTalk van 2018 ideeën delen en inspireren, maar dat doen we niet alleen! Patrick Veling van Soworker zal ons middels een interactieve sessie kennis laten maken met Social Advocacy. Daarnaast zijn wij nieuwsgierig naar jouw ervaring en jouw kijk op dit relatief nieuwe verschijnsel.

Wil jij meepraten en/ of geïnspireerd worden? Inschrijven doe je via onderstaand formulier.

Aanmelden GardenTalk

Meld je aan voor deze GardenTalk op vrijdag 16 maart en wij heten je van harte welkom! Je ontvangt een e-mail met informatie als bevestiging van je aanmelding.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.