[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Hoe schrijf je een klantcase die de lezer in het hart raakt?” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]B2B marketeers maken graag gebruik van veel verschillende stukken content. In de ideale wereld ook nog een beetje opgeknipt in de fases van de buyers journey. De verhalen van je klanten zijn hierbij onmisbaar. Toch is het niet zo makkelijk om een klantcase te schrijven die lezers in het hart raakt.

“Wat waren jullie uitdagingen? Welke oplossingen hebben jullie nog meer overwogen? Wat zijn de voordelen van de oplossing die jullie hebben gekozen? Bla bla bla.”- Deze vragen  gaan slechts over het aanbod van de leverancier. Dit is saai en meestal ongeloofwaardig.

Maar wat raakt je lezer dan wel?

Echte emoties en de verhalen van mensen die verbonden zijn met hun bedrijf. Hieronder vind je 10 vragen die je klantcase een grappige en onverwachte wending kunnen geven:

Reacties op deze vragen kunnen verrassende antwoorden opleveren en een andere kant van het project belichten. Ik zeg niet dat wij nu alle traditionele vragen overboord moeten gooien maar in een overvloed aan slaapverwekkende stukken content is het soms verfrissend om eens een stuk te lezen wat nét wat anders is ingestoken.

Vind je het lastig om iets verfrissends te schrijven? Stuur mij dan een berichtje, we helpen je graag op weg![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×

 

Hello!

Neem direct contact met mij op via WhatsApp

× Stuur een bericht via Whatapp