Eurofiber | Smart Society Concept en Campagne

Eurofiber wilde innovatie en hun diensten aanbod koppelen aan een passend imago en vroeg ons om een concept uit te werken waarmee zij zich de komende jaren konden onderscheiden. Het concept fungeerde direct als basis voor een campagne om de ambitieuze doelstellingen van Eurofiber te helpen te realiseren.

Eurofiber Smart Society

Wij ontwikkelden een concept dat zowel visueel als qua inhoud een brug slaat tussen markt vraag en Eurofiber aanbod: Smart Society.
Hiervoor hebben wij een statement ontwikkeld:

Eurofiber ziet kansen voor bedrijven om te groeien. Om het talent van morgen aan zich te binden, maatschappelijk geëngageerd te ondernemen en te innoveren. Deze kansen zien wij samen komen in de Smart Society. Om deel uit te maken van deze Smart Society heb je een verbinding nodig waar je op kunt vertrouwen. Eurofiber levert zakelijk glasvezel en zorgt ervoor dat uw organisatie kan profiteren van de kansen; Enter the Smart Society.

Concept

De Smart Society is een toekomstvisie waarin mensen, bedrijven en objecten in de meest optimale vorm met elkaar in verbinding staan. Eurofiber biedt bedrijven de mogelijkheid om veilig en snel de connectie te maken met deze Smart Society. Tegen deze achtergrond ontwikkelden wij een concept style die de basis is geworden van de Smart Society Campagne.

Campagne

De campagne begon met de ontwikkeling van een nieuwe website en daarop het Innovatie Lab. Een plek waar alle inspiratie artikelen een plek krijgen. Vervolgens hebben een aantal webbanners ontwikkeld die over verschillende perioden via alle ICT media verspreid werden. Als life contact hebben wij het Smart Society Café bedacht. Dit is de plek waar doelgroep en innovatie kan samenkomen en een dialoog kan ontstaan.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.