LifeSize | Beursconcept en leadgeneratie

Om op te vallen met een duidelijk beursconcept en innovatief stand design wist LifeSize meer afspraken te maken met relaties en nieuwe contacten op de beurs. Naast de creatieve opzet van het beursconcept ontwikkelde ChainConnection ook de communicatie achteraf zodat iedereen, goed en in de juiste lijn kon worden opgevolgd.

Lange historie

Sinds 2011 ontwikkelen wij al concepten voor Lifesize. De laatste jaren met name rond de ISE. De uitdaging van Lifesize is door de jaren heen ongeveer gelijk gebleven. “Wij willen zichtbaar zijn en als marktleider en klanten en prospects inspireren met onze innovaties.” aldus Andreas Wienold President EMEA.

Join our Cruise

Voor de 2016 editie zijn wij begonnen met een helder beursconcept, een duidelijke rode draad waarbij het concept bijdraagt aan het verhaal op de beurs. Om deze reden hebben we aan dit concept het thema ‘Join our Cruise’ gehangen. Men kon vooraf specifieke afspraken maken tijdens de daluren met productmanagers, accountmanagers en technici op de stand. Op deze manier gaven we bezoekers de kans om er zeker van te zijn dat zij geholpen werden en kon LifeSize zich goed voorbereiden.

Totale beleving

Tijdens de show hebben wij voor een warm ontvangst en een totale beleving gezorgd door o.a. het inzetten van een echte Italiaanse Barista, Stand Manager en uiteindelijk het organiseren van een After Show Party. Na de beurs hebben we Lifesize geholpen met het opvolgen van alle leads d.m.v. een goed uitgedachte automation flow. Hierdoor kregen alle opgedane contacten tijdens de beurs de juiste content op het juiste moment. Als lokale specialist hebben we Lifesize ook geholpen met het boeken van de juiste hotels, restaurants en het organiseren van een speciale partner dag.

Betere resultaten

Het heldere beursconcept en de communicatie voorafgaand aan de beurs heeft gezorgd voor meer dan 60 gerichte afspraken tijdens de daluren van de show. De barista, de gastvrouwen en de goed bezochte after party maakten de totale beleving compleet en hebben ervoor gezorgd dat er meer dan 600(!) leads direct opgevolgd werden middels de automation flow

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.