NETGEAR | Campagnes & Eloqua Consultancy

Om de bestaande klanten van NETGEAR te verleiden tot een herhaal aankoop hebben we een campagne ontwikkeld gericht op het waarbij gedurende één kwart over drie verschillende thema’s communiceerden die speelden bij de doelgroep.

Het eerste contact

Met deze campagne hebben we ons gericht op de bestaande klanten van NETGEAR die al eens network storage producten hebben gekocht. Wij hebben deze klanten een een e-mail gestuurd met de vraag of hun gegevens nog up-to-date zijn en of zij interesse hebben in relevante informatie. Voor de klanten was het prettig omdat het zo laagdrempelig was en voor NETGEAR een goede manier om hun database te updaten

Interesses ontdekken

Het doel van deze campagne was om bestaande klanten te begeleiden en verleiden tot een herhaalaankoop. Omdat we ons richtten op een specifieke doelgroep, klanten die ooit storage producten hadden gekocht, konden we het direct al verdieping geven.

Daarom hebben deze campagne opgedeeld in een 3-tal argumenten:

Veiligheid

Nieuwe producten zijn beter te beveiligen en je kunt een dienst afnemen om alles automatisch in de cloud te back-uppen.

Opslagcapaciteit

Kun je alle data nog wel kwijt op je huidige NAS-systeem?

Snelheid

Nieuwe systemen zijn vele malen sneller voor het verwerken van grote bestanden.

Per argument was er een goede call-to-action naar een landingspagina waardoor de content in de flow steeds relevanter werd en we gericht aanbod konden doen op de behoefte van de klant.

Eloqua Consultancy

Doordat wij de campagnes in het marketing automation tool Eloqua hebben gedraaid konden wij veel verbanden leggen en NETGEAR helpen om inzicht te krijgen in waar de kansen liggen. Door beleving in de campagne te brengen reageerden de bestaande klanten van NETGEAR zeer positief en er was een enorme groei in omzet. Door de combinatie van diepgaande kennis van Eloqua en Channel sales worden wij regelmatig gevraagd om NETGEAR wereldwijd te ondersteunen in campagnes.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.