Oracle Benelux | Mission Gold Campagne

Oracle Benelux en ChainConnection hebben een campagne ontwikkeld met als doel business partners te enthousiasmeren, motiveren en activeren op drie verschillende onderdelen. Door interesses te meten en analyseren was het mogelijk om de partners te voorzien van informatie die echt relevant voor hun was De beloning voor de meest actieve partners na één jaar was een VIP-reis naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

We hebben een programma bedacht, Mission Gold, waarbij business partners punten konden sparen om die reis naar Rio te winnen. Naast het motiveren middels punten sparen wilden we met Mission Gold de business partners van Oracle beter leren kennen en zijn we op zoek gegaan naar de daadwerkelijke behoeften van de partners op 3 vlakken:

  • Kennis/kunde
  • Marketing
  • Informatie

De lancering van Mission Gold vond plaats middels een gave introductiefilm waarin de partners werden geïnformeerd over wat er ging gebeuren. Via een profileringspagina hebben we diegenen die mee wilden doen aan de campagne specifieke informatie gevraagd hebben waarop we de rest van de campagne hebben gebaseerd.

Om kans te maken op de reis naar de Olympische Spelen in Rio, konden de deelnemende business partners punten sparen. Zij konden deze punten sparen met o.a. de volgende onderdelen:

  • het volgen van trainingen
  • behalen van examens
  • zich specialiseren
  • uitvoeren van Demand Generation activiteiten
  • halen van vooraf gestelde sales targets

De partners leren kennen

Uiteindelijk hebben zo’n 500 mensen van verschillende organisaties meegedaan aan Mission Gold. Elke organisatie had zijn eigen “Chef de Mission” met wie we bijvoorbeeld de campagnes, vraagstukken en verdiende punten deelden. Regelmatig werden er e-mails gestuurd naar de deelnemende business partners waarbij we gebruik maakte van de content die Oracle beschikbaar had om hen van relevante informatie te voorzien en erachter te komen wat hun behoeften en interesses waren.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.