Vodafone | Achievers Campagne

Vodafone is internationaal marktleider van mobiele telefonie met meer dan 404 miljoen klanten. Om al deze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en ondersteunen heeft Vodafone een groot aantal Business Partners. Samen met Vodafone ontwikkelde we een campagne waarmee we de merkbeleving konden verhogen en de band met de Business Partners konden verscherpen om zo meer ambassadeurs te creëren.

 

Vodafone Achievers

Vodafone en Chain Connection hebben samen gebrainstormd en daaruit is in 2014 het programma Vodafone Achievers ontstaan. Vodafone Achievers is een unieke community die bestaat uit de meest invloedrijke salesmedewerkers van Vodafone Business Partners. Het doel van Vodafone Achievers was om hen zo’n positieve ervaring mee te geven dat zij de positiviteit over Vodafone continue uitdragen.

Vodafone Achievers begrijpen dat Vodafone bedrijven helpt op het gebied van communicatie in een veranderende wereld en dragen deze visie uit waardoor de klanttevredenheid van Vodafone verhoogd wordt.

Ontdek Vodafone

Het idee met Vodafone Achievers was om de Business Partners mee te nemen in de wereld van Vodafone om hen echt onderdeel uit te laten maken van de Vodafone family. Per Business Partner werden zo’n 2 á 3 mensen uitgenodigd om Vodafone Achiever te worden. Deze unieke community hebben wij bij elkaar gebracht en voor hen heeft Chain Connection belevingen gecreëerd die een positieve uitstraling hebben op Vodafone. We zijn onder andere naar het Vodafone Experience Center en naar het grootste datacenter van Vodafone geweest, maar hebben ook gevlogen in een flight simulator en alles geleerd over het optimaliseren van processen bij Toyota. Met deze experiences kregen ze meer inzicht en informatie over Vodafone als organisatie.

Naast deze experiences kregen de Achievers verschillende assignments met als doel hun klant centraal te zetten.

Vodafone Achiever of the Year Award

Na alle experiences vond er een gala plaats waar de “Vodafone Achiever of the Year Award” werd uitgereikt. Deze Award wordt gewonnen door de Achiever die het beste invulling weet te geven aan de verschillende assignments, door klantbehoeften zo optimaal mogelijk te vertalen naar toekomstgerichte oplossingen.

Vodafone Achievers 2.0

Het jaar na de eerste editie vond er wederom een Vodafone Achievers programma plaats. De basis was hiervoor hetzelfde, alleen hebben wij de visie van Vodafone, Ready Business visie (bedrijven helpen hun doelstellingen te bereiken door beter te communiceren), in deze editie verweven.

Voor Vodafone Achievers 2.0 werd wederom een unieke community gevormd die verschillende, en andere dan het jaar ervoor, experiences beleefden. Ook dit jaar werd de Vodafone Achiever of the Year Award uitgereikt.

Samen met Vodafone hebben we twee succesvolle edities van Vodafone Achievers achter de rug, die hebben geleid tot een meer specialistisch programma met een aantal geselecteerde business partners

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.